Wél kandidaten vinden voor jouw vacatures.

Advies op maat voor jouw vraagstuk?

(Plan via bovenstaande knop direct online een adviesgesprek in
met Thiemen Vermeulen, oprichter van MarketingTools)

Adviesgesprek social media inplannen

Wat gaat er fout?

Je zoekt verkeerd

Vacaturewebsites bereiken vaak niet de juiste kandidaten. Jouw ideale kandidaat is niet actief op zoek.

Je presenteert je niet goed

Opvallen is enorm belangrijk in de internetmaatschappij. Waarom wil iemand bij jou werken i.p.v. de concurrent?

Je werkt ad hoc, zonder plan

De meeste bedrijven communiceren ondoordacht, incidenteel en last-minute.
Herken je dat ook?

Oplossing voor korte én lange termijn

Kom wel in contact

Bereik de juiste kandidaten via Linkedin, Facebook en Instagram. Wij leren jou de aanpak mét resultaat. 

Bouw een krachtig merk

Kom herkenbaar en professioneel onder de aandacht. Met MarketingTools leer je als merk te communiceren. 

Lange termijn aanpak

Social media is belangrijk voor nú en de toekomst. Met de juiste aanpak werk je aan korte én lange termijn. 

MarketingTools als succesformule voor de social media marketing van jouw bedrijf

Met MarketingTools zorg je voor een doelgerichte, gestructureerde en professionele aanpak van jouw social media. Voor korte én lange termijn resultaten. Wil je weten hoe?

Adviesgesprek inplannen

Wil jij advies op maat voor de social media marketing van jouw bedrijf?

Plan dan een adviesgesprek in met Thiemen Vermeulen, oprichter en marketingadviseur van MarketingTools.

Adviesgesprek social media inplannen

Je werkt al vanaf € 75 per maand met MarketingTools

Bekijk de pakketten
Klanten over MarketingTools
MarketingTools biedt de juiste tools en support voor krachtige berichtgeving en adverteren op social media. Het heeft ons enorm vooruit geholpen. Bedankt!
Sinds 3 maanden gebruiken wij nu MarketingTools. De reden hiervan was ondermeer om consistent op dezelfde wijze op onze social te posten. MarketingTools heeft hiervoor eenvoudig te gebruiken sjablooms voor ons gereedgezet, zodat dit kinderspel is geworden. Daarnaast kregen wij de eerste maand wekelijks begeleiding, niet uitsluitend "wanneer te posten en op welke kanalen", maar juist de tips en trucs die gegeven werden hoe het social-media posten vol te houden hebben wij als waardevol ervaren.Voor ons is mede deze begeleiding ondersteund door eenvoudige uitleg op video de doorslag geweest hier gebruik van te maken.
Social media marketing biedt bedrijven enorm veel kansen, maar je ziet door de bomen snel het bos niet meer. MarketingTools stelt ons in staat om in contact te komen én te blijven met onze (potentiële) klanten, werknemers en relaties.
Wij zijn sinds kort bezig met meer online zichtbaarheid creëren voor ons bedrijf en MarketingTools helpt ons daar heel erg bij. Fijn combinatie tussen zelf regelen en ondersteunende coachings gesprekken. Wij zijn erg tevreden!
Als bedrijf kan je zo’n belangrijk onderdeel als social media niet meer ‘uitbesteden’. Maar waar begin je? MarketingTools maakt je wegwijs én zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt.
MarketingTools helpt ons om beter en in minder tijd te communiceren op social media. Het is een ideale social media tool, die aangevuld wordt met persoonlijke support en coaching.
Sociaal media is voor ons crusiaal. MarketingTools stelt ons in staat om in te spelen op de kansen die er liggen.
Omdat de mogelijkheden van social media zo uitgebreid zijn, is MarketingTools echt een must. Het platform biedt creatietools, instructie, inspiratie, support en coaching. Precies de begeleiding die nodig is om zelf echt goed aan de slag te gaan met social media.
Wij zijn erg tevreden met de samenwerking. Hierdoor communiceren wij herkenbaar, professioneel en consistent op social media. We ontvangen hierop veel leuke reacties. Een deel van onze nieuwe klanten komt voort uit het lezen van onze berichten.
Als u net als ik ook weinig tot geen tijd heeft voor uw social media is Marketing Tools een goede partner.Een professionele uitstraling van je posts levert mooie contacten op!
Een gemakkelijk platform, heel gebruiksvriendelijk. Leuke ideeën en goede coaching. Gebrek aan inspiratie? Marketingtools helpt. Je behoud de controle over de inhoud maar Marketingtools levert de rest.
MarketingTools is voor ons een stok achter de deur en een waardevolle duw in de rug. Onze social media marketing gaat daardoor een stuk sneller en beter.
Heel de wereld zit op social media, dus wij als bedrijf ook. MarketingTools is het ideale platform om zelf resultaat te behalen met social media marketing.
MarketingTools is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Het aanbod is helder en goed te implementeren. De communicatie en coaching vinden plaats middels korte lijnen.
De kansen van social media zijn grenzeloos. MarketingTools is een platform waarmee je als ondernemer de juiste tools, kennis en support krijgt om in te spelen op de kansen die social media bieden.
Internet en social media zijn niet meer weg te denken. Voor ons bedrijf is online marketing voor nu en de toekomst erg belangrijk. MarketingTools stelt ons bedrijf in staat om op de juiste manier in te spelen op de kansen in de markt.
Wij zijn sinds kort bezig met meer online zichtbaarheid creëren voor ons bedrijf en MarketingTools helpt ons daar heel erg bij. Fijne combinatie tussen zelf regelen en goede ondersteuning. Wij zijn erg tevreden!
Volgende beoordelingenjs_loader

Ook aan de slag met MarketingTools?