Social media hulp van MarketingTools

Heb je hulp nodig bij jouw social media marketing? Dan ben je bij MarketingTools aan het juiste adres. Wij bieden verschillende prijzen en pakketten aan voor hulp bij jouw social media marketing. Zo zit er voor iedereen een passend pakket bij.

Op deze pagina zijn de verschillende pakketten en de kosten voor social media marketing te bekijken. Er zijn drie verschillende pakketten waar je uit kan kiezen. Creatie, instructie en inspiratie zijn onderdeel van alle pakketten. De pakketten verschillen in algemene support, coaching bij uitvoering, coaching bij strategie en tarief. Wat is het beste voor jouw social media marketing? Check het aanbod en de prijzen van de pakketten en wij helpen je verder!

Wil je meer weten over de hulp die wij bieden bij jouw social media marketing? Bekijk de pagina onderdelen.

CREATIE [ i ]
INSTRUCTIE [ i ]
INSPIRATIE [ i ]
SUPPORT algemeen [ i ]
COACHING bij uitvoering [ i ]
COACHING bij strategie [ i ]
TARIEF
Doe het zelf Pakket
Per e-mail
Doe het samen Pakket
Per e-mail en telefoon
Per e-mail en telefoon
Elke 4 maanden
Doe het samen plus Pakket
Per e-mail en telefoon
Per e-mail en telefoon
Elke maand

Tarieven zijn per maand, exclusief btw en geldend bij een initiële samenwerkingsperiode van 12 maanden.

Contact

Wil je meer informatie? Of heb je vragen over de prijzen die we rekenen voor social media marketing? Dan is het altijd mogelijk om contact met ons op te nemen via de mail of telefoon. Wij helpen je graag verder!

Benieuwd naar de onderdelen binnen MarketingTools? Bekijk de rondleiding.

MarketingTools als succesformule voor de social media marketing van jouw bedrijf

Met MarketingTools zorg je voor een doelgerichte, gestructureerde en professionele aanpak van jouw social media. Voor korte én lange termijn resultaten. Wil je weten hoe?

Adviesgesprek inplannen

Wil jij advies op maat voor de social media marketing van jouw bedrijf?

Plan dan een adviesgesprek in met Thiemen Vermeulen, oprichter en marketingadviseur van MarketingTools.

Adviesgesprek social media inplannen
Klanten over MarketingTools
Social media marketing biedt bedrijven enorm veel kansen, maar je ziet door de bomen snel het bos niet meer. MarketingTools stelt ons in staat om in contact te komen én te blijven met onze (potentiële) klanten, werknemers en relaties.
Wij zijn sinds kort bezig met meer online zichtbaarheid creëren voor ons bedrijf en MarketingTools helpt ons daar heel erg bij. Fijn combinatie tussen zelf regelen en ondersteunende coachings gesprekken. Wij zijn erg tevreden!
MarketingTools helpt ons om beter en in minder tijd te communiceren op social media. Het is een ideale social media tool, die aangevuld wordt met persoonlijke support en coaching.
Als bedrijf kan je zo’n belangrijk onderdeel als social media niet meer ‘uitbesteden’. Maar waar begin je? MarketingTools maakt je wegwijs én zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt.
MarketingTools biedt de juiste tools en support voor krachtige berichtgeving en adverteren op social media. Het heeft ons enorm vooruit geholpen. Bedankt!
Sinds 3 maanden gebruiken wij nu MarketingTools. De reden hiervan was ondermeer om consistent op dezelfde wijze op onze social te posten. MarketingTools heeft hiervoor eenvoudig te gebruiken sjablooms voor ons gereedgezet, zodat dit kinderspel is geworden. Daarnaast kregen wij de eerste maand wekelijks begeleiding, niet uitsluitend "wanneer te posten en op welke kanalen", maar juist de tips en trucs die gegeven werden hoe het social-media posten vol te houden hebben wij als waardevol ervaren.Voor ons is mede deze begeleiding ondersteund door eenvoudige uitleg op video de doorslag geweest hier gebruik van te maken.
MarketingTools is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Het aanbod is helder en goed te implementeren. De communicatie en coaching vinden plaats middels korte lijnen.
MarketingTools is voor ons een stok achter de deur en een waardevolle duw in de rug. Onze social media marketing gaat daardoor een stuk sneller en beter.
Internet en social media zijn niet meer weg te denken. Voor ons bedrijf is online marketing voor nu en de toekomst erg belangrijk. MarketingTools stelt ons bedrijf in staat om op de juiste manier in te spelen op de kansen in de markt.
Een gemakkelijk platform, heel gebruiksvriendelijk. Leuke ideeën en goede coaching. Gebrek aan inspiratie? Marketingtools helpt. Je behoud de controle over de inhoud maar Marketingtools levert de rest.
Wij zijn sinds kort bezig met meer online zichtbaarheid creëren voor ons bedrijf en MarketingTools helpt ons daar heel erg bij. Fijne combinatie tussen zelf regelen en goede ondersteuning. Wij zijn erg tevreden!
Heel de wereld zit op social media, dus wij als bedrijf ook. MarketingTools is het ideale platform om zelf resultaat te behalen met social media marketing.
Wij zijn erg tevreden met de samenwerking. Hierdoor communiceren wij herkenbaar, professioneel en consistent op social media. We ontvangen hierop veel leuke reacties. Een deel van onze nieuwe klanten komt voort uit het lezen van onze berichten.
De kansen van social media zijn grenzeloos. MarketingTools is een platform waarmee je als ondernemer de juiste tools, kennis en support krijgt om in te spelen op de kansen die social media bieden.
Als u net als ik ook weinig tot geen tijd heeft voor uw social media is Marketing Tools een goede partner.Een professionele uitstraling van je posts levert mooie contacten op!
Sociaal media is voor ons crusiaal. MarketingTools stelt ons in staat om in te spelen op de kansen die er liggen.
Omdat de mogelijkheden van social media zo uitgebreid zijn, is MarketingTools echt een must. Het platform biedt creatietools, instructie, inspiratie, support en coaching. Precies de begeleiding die nodig is om zelf echt goed aan de slag te gaan met social media.
Volgende beoordelingenjs_loader

Ook aan de slag met MarketingTools?