Rondleiding door MarketingTools

Onderdeel Creatie


Met de online editor binnen MarketingTools maak je eenvoudig krachtige berichten in jouw herkenbare huisstijl, die je direct vanuit MarketingTools kunt plaatsen op jouw social media profielen.

Wij bouwen vooraf alle relevante ontwerpsjablonen waardoor je direct aan de slag kunt voor jouw bedrijf. Ook kan je zelf sjablonen ontwikkelen met de sjabloonbouwer. Samen met onze hulp kan je dus meteen aan de slag met jouw social media! Ook beschik je over een contentkalender, zodat je overzichtelijk en structureel aan de slag kunt gaan met de ontwikkeling van jouw berichten. 

Maak eenvoudig krachtige sociale media beelden
Social media sjablonen in jouw huisstijl
Eenvoudige beeldeditor social media

Onderdeel Instructie


Wil je graag meer leren over marketing via social media? Of zoek je hulp bij de inzet ervan? Via praktische instructievideo’s en -artikelen binnen het onderdeel instructie van MarketingTools leer je hoe jij voor jouw bedrijf resultaat kan behalen op social media.

De instructie bestaat uit diverse programma’s met in totaal meer dan 100 video’s en artikelen. Van social media strategie tot onderwerpen voor berichtgeving en van advertentie campagnes op Facebook en Instagram tot lead generatie via Linkedin. Op deze manier bieden wij jou hulp bij het inzetten van jouw social media accounts.

Instructie Social media

Onderdeel Inspiratie


Maandelijks ontvang je met een abonnement op MarketingTools tips, adviezen en voorbeelden. Zo heb jij continu inspiratie en blijf je up-to-date voor de beste social media marketing voor jouw bedrijf. Bekijk gerust de MarketingTools blog om alvast wat inspiratie op te doen!

Inspiratie Social Media door MarketingTools
Inspiratie Social Media door MarketingTools
Inspiratie Social Media door MarketingTools

Onderdeel Support


Kom je ergens niet uit? Of heb je meer hulp nodig voor jouw social media marketing? Ons support team van marketing professionals staat voor je klaar.

Bij elk pakket kan je eenvoudig snel een supportticket insturen; bij de pakketten ‘Doe het samen‘ en ‘Doe het samen plus‘ kan je tijdens kantoortijden ook telefonisch jouw vragen stellen. Ideaal dus!

Support Social Media door MarketingTools

Onderdeel Coaching


Bij de pakketten ‘Doe het samen‘ en ‘Doe het samen plus‘ zijn wij jouw marketingcoach bij uitvoering en strategie. Wij geven – zodra jij ergens over twijfelt of een kritische blik zoekt – feedback op jouw bericht, advertentie of andere social media activiteit.

Daarnaast plannen we 30-minuten online coachingsgesprekken in zodat we samen frequent kijken naar de doelstellingen, benodigde strategie en bijbehorende kritieke succesfactoren voor de social media marketing van jouw bedrijf. Op deze manieren probeert MarketingTools jou alle hulp te bieden die nodig is voor het optimaliseren van jouw social media marketing.

Je werkt al vanaf € 75 per maand met MarketingTools

Bekijk de pakketten

MarketingTools als succesformule voor de social media marketing van jouw bedrijf

Met MarketingTools zorg je voor een doelgerichte, gestructureerde en professionele aanpak van jouw social media. Voor korte én lange termijn resultaten. Wil je weten hoe?

Adviesgesprek inplannen

Wil jij advies op maat voor de social media marketing van jouw bedrijf?

Plan dan een adviesgesprek in met Thiemen Vermeulen, oprichter en marketingadviseur van MarketingTools.

Adviesgesprek social media inplannen
Klanten over MarketingTools
Social media marketing biedt bedrijven enorm veel kansen, maar je ziet door de bomen snel het bos niet meer. MarketingTools stelt ons in staat om in contact te komen én te blijven met onze (potentiële) klanten, werknemers en relaties.
MarketingTools helpt ons om beter en in minder tijd te communiceren op social media. Het is een ideale social media tool, die aangevuld wordt met persoonlijke support en coaching.
Als bedrijf kan je zo’n belangrijk onderdeel als social media niet meer ‘uitbesteden’. Maar waar begin je? MarketingTools maakt je wegwijs én zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt.
Wij zijn sinds kort bezig met meer online zichtbaarheid creëren voor ons bedrijf en MarketingTools helpt ons daar heel erg bij. Fijn combinatie tussen zelf regelen en ondersteunende coachings gesprekken. Wij zijn erg tevreden!
Sinds 3 maanden gebruiken wij nu MarketingTools. De reden hiervan was ondermeer om consistent op dezelfde wijze op onze social te posten. MarketingTools heeft hiervoor eenvoudig te gebruiken sjablooms voor ons gereedgezet, zodat dit kinderspel is geworden. Daarnaast kregen wij de eerste maand wekelijks begeleiding, niet uitsluitend "wanneer te posten en op welke kanalen", maar juist de tips en trucs die gegeven werden hoe het social-media posten vol te houden hebben wij als waardevol ervaren.Voor ons is mede deze begeleiding ondersteund door eenvoudige uitleg op video de doorslag geweest hier gebruik van te maken.
MarketingTools biedt de juiste tools en support voor krachtige berichtgeving en adverteren op social media. Het heeft ons enorm vooruit geholpen. Bedankt!
Sociaal media is voor ons crusiaal. MarketingTools stelt ons in staat om in te spelen op de kansen die er liggen.
Wij zijn sinds kort bezig met meer online zichtbaarheid creëren voor ons bedrijf en MarketingTools helpt ons daar heel erg bij. Fijne combinatie tussen zelf regelen en goede ondersteuning. Wij zijn erg tevreden!
MarketingTools is voor ons een stok achter de deur en een waardevolle duw in de rug. Onze social media marketing gaat daardoor een stuk sneller en beter.
MarketingTools is een prettig bedrijf om mee samen te werken. Het aanbod is helder en goed te implementeren. De communicatie en coaching vinden plaats middels korte lijnen.
Wij zijn erg tevreden met de samenwerking. Hierdoor communiceren wij herkenbaar, professioneel en consistent op social media. We ontvangen hierop veel leuke reacties. Een deel van onze nieuwe klanten komt voort uit het lezen van onze berichten.
De kansen van social media zijn grenzeloos. MarketingTools is een platform waarmee je als ondernemer de juiste tools, kennis en support krijgt om in te spelen op de kansen die social media bieden.
Een gemakkelijk platform, heel gebruiksvriendelijk. Leuke ideeën en goede coaching. Gebrek aan inspiratie? Marketingtools helpt. Je behoud de controle over de inhoud maar Marketingtools levert de rest.
Heel de wereld zit op social media, dus wij als bedrijf ook. MarketingTools is het ideale platform om zelf resultaat te behalen met social media marketing.
Omdat de mogelijkheden van social media zo uitgebreid zijn, is MarketingTools echt een must. Het platform biedt creatietools, instructie, inspiratie, support en coaching. Precies de begeleiding die nodig is om zelf echt goed aan de slag te gaan met social media.
Internet en social media zijn niet meer weg te denken. Voor ons bedrijf is online marketing voor nu en de toekomst erg belangrijk. MarketingTools stelt ons bedrijf in staat om op de juiste manier in te spelen op de kansen in de markt.
Als u net als ik ook weinig tot geen tijd heeft voor uw social media is Marketing Tools een goede partner.Een professionele uitstraling van je posts levert mooie contacten op!
Volgende beoordelingenjs_loader

Ook aan de slag met MarketingTools?