Onderdelen MarketingTools

Onderdeel Creatie


Met de online editor binnen MarketingTools maak je eenvoudig herkenbare beelden en krachtige teksten in jouw unieke huisstijl.

Wij bouwen vooraf alle relevante ontwerpsjablonen waardoor je direct aan de slag kunt voor jouw bedrijf. Ook kan je zelf sjablonen ontwikkelen met de sjabloonbouwer.

Onderdeel Instructie


Via praktische instructievideo’s leer je voor jouw bedrijf resultaat behalen op social media.

Instructie bestaat uit 9 programma’s met in totaal meer dan 90 instructievideo’s. Van social media strategie tot onderwerpen voor berichtgeving en van advertentie campagnes op Facebook en Instagram tot lead generatie via Linkedin.

Onderdeel Inspiratie


Maandelijks ontvang je tips, adviezen en voorbeelden zodat je continu inspiratie hebt en up-to-date blijft voor de beste social media marketing voor jouw bedrijf.

Onderdeel Support


Kom je ergens niet uit? Ons support team van marketingprofessionals staat voor je klaar.

Bij elk pakket kan je eenvoudig snel een supportticket insturen; bij de pakketten ‘Doe het samen‘ en ‘Doe het samen plus‘ kan je tijdens kantoortijden ook telefonisch jouw vragen stellen.

Onderdeel Coaching


Bij de pakketten ‘Doe het samen‘ en ‘Doe het samen plus‘ zijn wij jouw marketingcoach bij uitvoering en strategie. Wij geven – zodra jij ergens over twijfelt of een kritische blik zoekt – feedback op jouw bericht, advertentie of andere social media activiteit.

Daarnaast plannen we 30-minuten online coachinggesprekken in zodat we samen frequent kijken naar de doelstellingen, benodigde strategie en bijbehorende kritieke succesfactoren voor de social media marketing van jouw bedrijf.

Klanten over MarketingTools
Pieter van den Hil
Pieter van den Hil
MarketingTools helpt ons om beter en in minder tijd te communiceren op social media. Het is een ideale social media tool, die aangevuld wordt met persoonlijke support en coaching.
lieke liang
lieke liang
Wij zijn sinds kort bezig met meer online zichtbaarheid creëren voor ons bedrijf en MarketingTools helpt ons daar heel erg bij. Fijn combinatie tussen zelf regelen en ondersteunende coachings gesprekken. Wij zijn erg tevreden!
Helmy Bruning
Helmy Bruning
Als bedrijf kan je zo’n belangrijk onderdeel als social media niet meer ‘uitbesteden’. Maar waar begin je? MarketingTools maakt je wegwijs én zorgt ervoor dat je snel aan de slag kunt.
Adriaan Beirnaert
Adriaan Beirnaert
Sinds 3 maanden gebruiken wij nu MarketingTools. De reden hiervan was ondermeer om consistent op dezelfde wijze op onze social te posten. MarketingTools heeft hiervoor eenvoudig te gebruiken sjablooms voor ons gereedgezet, zodat dit kinderspel is geworden. Daarnaast kregen wij de eerste maand wekelijks begeleiding, niet uitsluitend "wanneer te posten en op welke kanalen", maar juist de tips en trucs die gegeven werden hoe het social-media posten vol te houden hebben wij als waardevol ervaren.Voor ons is mede deze begeleiding ondersteund door eenvoudige uitleg op video de doorslag geweest hier gebruik van te maken.
sijmon van velthoven
sijmon van velthoven
Social media marketing biedt bedrijven enorm veel kansen, maar je ziet door de bomen snel het bos niet meer. MarketingTools stelt ons in staat om in contact te komen én te blijven met onze (potentiële) klanten, werknemers en relaties.
Marc van de Geijn
Marc van de Geijn
MarketingTools biedt de juiste tools en support voor krachtige berichtgeving en adverteren op social media. Het heeft ons enorm vooruit geholpen. Bedankt!
Willem van der kolk
Willem van der kolk
De kansen van social media zijn grenzeloos. MarketingTools is een platform waarmee je als ondernemer de juiste tools, kennis en support krijgt om in te spelen op de kansen die social media bieden.
Jeroen Ammerlaan
Jeroen Ammerlaan
Internet en social media zijn niet meer weg te denken. Voor ons bedrijf is online marketing voor nu en de toekomst erg belangrijk. MarketingTools stelt ons bedrijf in staat om op de juiste manier in te spelen op de kansen in de markt.
gonnie bax
gonnie bax
Omdat de mogelijkheden van social media zo uitgebreid zijn, is MarketingTools echt een must. Het platform biedt creatietools, instructie, inspiratie, support en coaching. Precies de begeleiding die nodig is om zelf echt goed aan de slag te gaan met social media.
Peter de Kok
Peter de Kok
Als u net als ik ook weinig tot geen tijd heeft voor uw social media is Marketing Tools een goede partner.Een professionele uitstraling van je posts levert mooie contacten op!
Bart Kuipers
Bart Kuipers
MarketingTools is voor ons een stok achter de deur en een waardevolle duw in de rug. Onze social media marketing gaat daardoor een stuk sneller en beter.
Clemens Suykerbuyk
Clemens Suykerbuyk
Sociaal media is voor ons crusiaal. MarketingTools stelt ons in staat om in te spelen op de kansen die er liggen.
Ramon van de Kasteele
Ramon van de Kasteele
Heel de wereld zit op social media, dus wij als bedrijf ook. MarketingTools is het ideale platform om zelf resultaat te behalen met social media marketing.
Volgende beoordelingenjs_loader

Ook aan de slag met MarketingTools?